Η ιστορία μας

Η ιστορία μας

Η αγάπη μας για την σοκολάτα και η διαρκή επιθυμία μας για εξέλιξη και πρωτοπορία στον τομέα της σοκολατοποιίας μας οδήγησε στα να εξειδικευτούμε πάνω σε γκουρμέ γαρνιρισμένα σοκολατάκια βελγικού τύπου και να δημιουργήσουμε την εταιρία Peter Panos.

Είμαστε ο Πέτρος και ο Παναγιώτης Τσαμπούκας Τρίτη γενιά αρτοποιών με πολυετή πείρα τόσο στην επιχείρηση μας στη Σπάρτη όσο και σε άλλες ανά τον κόσμο (Hilton Αθήνα, Westin Βοστωνη, Nobu Χονολουλού) αλλά και εκπαίδευση πάνω στη σοκολάτα και γενικότερα στην αρτοποιία ζαχαροπλαστική στα φημισμένα σχολεία Le Cordon Blue Λονδίνο, Savour Chocolate School Μελβούρνη και Culinary Institute of America Νέα Υόρκη.

Τα σοκολατάκια μας

Κάθε παρτίδα ενδέχεται να χρειαστεί ως και τρείς ημέρες για να μας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Τα σοκολατάκια μας δεν είναι μόνο ελκυστικά σε εμφάνιση αλλά  εμπεριέχουν την τέλεια ισορροπία υφής και γεύσης. Τα γαρνιρίσματα είναι χειροποίητα με τεχνικές που χρησιμοποιούνται στις καλές τέχνες όπως η χρήση πινέλου, αερογράφου και μεταξοτυπίας με στόχο να σας δώσουν μια πολύχρωμη αίσθηση για τη γεύση που περιέχουν.

Όλες οι συνταγές μας είναι φτιαγμένες με τα ποιοτικότερα υλικά που επεξεργαζόμαστε στο εργαστήριο μας, φρέσκα φρούτα, φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί σε πραλίνες παραγωγής μας, επώνυμα λικέρ και επιλεγμένα μπαχαρικά. Οι σοκολάτες που χρησιμοποιούμε ειναι αποκλειστικά της φημισμένης γαλλικής εταιρίας Valrhona που κατέχει μια απο τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως για την ποιοτητα και τη γευση της. 

Η φιλοσοφία μας απέχει πολύ από τη χρήση συστατικών όπως μαργαρίνη, υδρογονωμένα προϊόντα, συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις και αρώματα και οποιοδήποτε άλλο συστατικό που δεν πλήρη τα υψηλά στάνταρ της εταιρείας μας. Τα σοκολατάκια μας καταναλώνονται ιδανικά στους 15 με 20 βαθμούς κελσίου για να απολαύσετε την γεύση τους και την υφή τους στο 100%.


 Με εκτίμηση