Συχνές ερωτήσεις

Η επικοινωνία μαζί σας αποτελεί για εμάς μεγάλη χαρά. Για τη δική σας διευκόλυνση έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τη λειτουργία του peterpanos.gr. Για οποιοδήποτε άλλο ερώτημα, μήνυμα, παρατήρηση ή επισήμανση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 7523654 ή απευθείας με e-mail στο info@peterpanos.gr.
 
ΓΕΝΙΚΑ

Πως κάνω παραγγελία;
Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε είτε τηλεφωνικά  στο 210 7523654 είτε μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας. 
Η διαδικασία για την παραγγελία μέσω της φόρμας επικοινωνίας έχει ως εξής. Συμπληρώνεται το ονοματεπώνυμο, το email σας και το τηλέφωνο, για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ύστερα στο πεδίο «Λόγος επικοινωνίας» επιλέγετε παραγγελία. Επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε και την ποσότητα. Εάν επιθυμείτε και 2ο προϊόν πατήστε το κουμπί « + Προσθέστε προϊόν» και ακολουθείτε την ίδια διαδικασία. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία πατάτε Αποστολή.
Εμείς θα παραλάβουμε την παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες αποστολής.

Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου;
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε μέσω τηλεφώνου στο +(30) 210 7523654 από τις 8:00 π.μ. έως τις 2 μ.μ. ή στο 6980729259 από τις 7μ.μ. έως τις 9μμ.

Υπάρχει ελάχιστο κόστος παραγγελίας;
Όχι δεν υπάρχει

Που μπορώ να βρω τις διαθέσιμες γεύσεις?
Στη σελίδα «γεύσεις» μπορείτε να ενημερωθείτε για τους γευστικούς συνδυασμούς που δημιουργούμε ανά διαστήματα. Λογω όμως της ευαισθησίας του προϊόντος, οι διαθέσιμοι συνδυασμοί αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αναλυτικά οι διαθέσιμες γεύσεις αναγράφονται στη σελίδα προϊόντος της κάθε κασετίνας.

Μπορώ να επιλέξω όποιες γεύσεις θέλω στις κασετίνες?
Μπορείτε να επιλέξετε όσα κομμάτια θέλετε, από τις διαθέσιμες γεύσεις που αναγράφονται, στη σελίδα προϊόντος της κάθε κασετίνας, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα των τεμαχίων που υπάρχουν.

Αν κάποια γεύση δεν είναι διαθέσιμη μπορώ να την παραγγείλω;
Βεβαίως και μπορείτε να παραγγείλετε όποια γεύση επιθυμείτε αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για τη δημιουργία μιας γεύσης που δεν είναι διαθέσιμη θα πρέπει να παραγγείλετε τουλάχιστον 20 τεμάχια / ανα γεύση.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τρόποι αποστολής - παράδοσης προϊόντων;
Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική.

Πως γνωρίζω αν η παραγγελία μου έχει αποσταλεί;
Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στην μεταφορική εταιρεία, επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας αναφέρουμε τον αριθμό αποστολής.

Ποιο είναι το κόστος αποστολής των προϊόντων για Ελλάδα;
Το κόστος αποστολών, έως 2kg, είναι 2,90€ και εάν επιθυμείτε αντικαταβολή είναι 0,50€ επιπλέον. Αν είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή το κόστος ενδέχεται να διαφέρει, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.